Èxit en el taller d’alimentació sostenible

Valencià

El dissabte passat 21 de maig va tenir lloc el cinquè taller de la campanya Castelló +Sostenible, centrat aquesta vegada en l’Alimentació Sostenible. De la mà de l’empresa Cuinatur, Menjadors Escolars Sostenibles i María Querol, artista i exconcursant de Masterchef Junior 3, els xiquets i xiquetes van aprendre a cuinar un berenar molt sostenible.

En els diferents tallers, vam poder aprendre la importància de consumir aliments de temporada, aliments locals i productes amb etiqueta ecològica.
Us deixem les fotos!

Recordeu que el pròxim taller tindrà lloc el pròxim 2 de juliol en el Casal Jove del Grau de Castelló, aquesta vegada centrat en la temàtica de l’estalvi i l’eficiència energètica, de la mà de l’empresa Bricomart.

 

Castellano

El sábado pasado 21 de mayo tuvo lugar el quinto taller de la campaña Castelló +Sostenible, centrado esta vez en la Alimentación Sostenible. De la mano de la empresa Cuinatur, Menjadors Escolars Sostenibles y María Querol, artista y ex concursante de Masterchef Junior 3, los niños y niñas aprendieron a cocinar una merienda muy sostenible.
En los diferentes talleres, pudimos aprender la importancia de consumir alimentos de temporada, alimentos locales y productos con etiqueta ecológica.
Os dejamos las fotos!

Recordad que el próximo taller tendrá lugar el próximo 2 de julio en el Casal Jove del Grao de Castellón, esta vez centrado en la temática del ahorro y la eficiencia energética, de la mano de la empresa Bricomart.

Imagen1 Imagen2 Imagen3 Imagen4 Imagen5 Imagen6 Imagen7 Imagen8 Imagen9 Imagen10 Imagen11 Imagen12 Imagen13 Imagen14 Imagen15 Imagen16 Imagen17 Imagen18 Imagen19 Imagen20 Imagen21 Imagen22 Imagen23 Imagen24 Imagen25 Imagen26 Imagen27 Imagen28 Imagen29 Imagen30 Imagen31 Imagen32 Imagen33 Imagen34 Imagen35 Imagen36