Taller d’Eficiència Energètica al Grau de Castelló

Valencià

Dissabte passat 2 de juliol va tenir lloc, en el Casal Jove del Grau de Castelló, el sisè taller Castelló+Sostenible, aquesta vegada centrat en la temàtica de l’Eficiència Energètica i l’ús de les Energies Renovables.

De la mà de Bricomart i la Fundació per a l’Eficiència Energètica F2e, el públic familiar va poder conèixer les tecnologies més noves en il·luminació eficient i la tecnologia solar, reconèixer bones pràctiques en l’ús i consum d’energia en les llars, aprendre eficonsells per a disminuir el consum energètic, jugar al joc de l’energia i realitzar els seus propis molinets de vent després de conèixer les característiques de l’energia eòlica.

Una jornada lúdica per a tot el públic i al seu torn divertida per al públic infantil.

No et perdes el pròxim taller que tindrà lloc el dissabte 30 de juliol en la Platja del Serradal, de 11h a 14h en el qual aprendrem la importància de protegir els sistemes dunars de les nostres costes de la mà de Pammene Medio Ambiente.

 

 

Castellano

El pasado sábado 2 de julio tuvo lugar, en el Casal Jove del Grao de Castellón, el sexto taller Castelló+Sostenible, esta vez centrado en la temática de la Eficiencia Energética y el uso de las Energías Renovables.

De la mano de Bricomart y la Fundación para la Eficiencia Energética F2e, el público familiar pudo conocer las tecnologías más novedosas en iluminación eficiente y la tecnología solar, reconocer buenas prácticas en el uso y consumo de energía en los hogares, aprender eficonsejos para disminuir el consumo energético, jugar al juego de la energía y realizar sus propios molinillos de viento tras conocer las características de la energía eólica.

Una jornada lúdica para todo el público y a su vez divertida para el público infantil.

No te pierdas el próximo taller que tendrá lugar el sábado 30 de julio en la Playa del Serradal, de 11h a 14h en el que aprenderemos la importancia de proteger los sistemas dunares de nuestras costas de la mano de Pammene Medio Ambiente.

Imagen1 Imagen2 Imagen3 Imagen4 Imagen5 Imagen6 Imagen7 Imagen8 Imagen9 Imagen10 Imagen11 Imagen12 Imagen13 Imagen14 Imagen15 Imagen16 Imagen17 Imagen18