Taller Protecció del Litoral Mediterrani al Serradal

Valencià

Dissabte passat 27 d’agost va tenir lloc, en la platja del Serradal de Castelló, una nova jornada de la campanya Castelló+Sostenible, organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Castelló.

En aquesta nova jornada es van presentar una sèrie d’activitats centrades en la temàtica de la protecció del litoral mediterrani i concretament, dels ecosistemes litorals més significatius.

Vam poder reconèixer algunes de les zones humides més importants de la província, pescar residus en la piscina-oceà i identificar elements presents en els ecosistemes de platges, fons marí i aiguamolls.

Finalment, es va realitzar un concurs de dibuix a través del com, els xiquets i xiquetes van poder dibuixar un cartell sensibilitzador sobre la protecció dels ecosistemes litorals. Els dibuixos escollits pel jurat poden trobar-se en la pàgina de Facebook de Castelló+Sostenible i el termini màxim per a votar serà el pròxim 1 de setembre fins a les 10h. El dibuix guanyador rebrà 4 entrades per a visitar el Ocenogràfic de València, cortesia del Càmping Torre la Sal 2.

L’esdeveniment, patrocinat aquesta jornada pel Càmping Torre la Sal 2, va comptar amb nombrosos assistents, que van poder jugar i aprendre al mateix temps la importància de protegir aquests ecosistemes característics del litoral mediterrani. Per la seua banda, els participants van rebre motxilles, tasses, cd’s de música infantil i gorres proporcionats pel Càmping Torre la Sal 2.

La pròxima jornada de Castelló+Sostenible tindrà lloc en la plaça major de Castelló el pròxim 24 de setembre en horari de 11h a 14h i estarà centrada aquesta vegada en la Mobilitat Sostenible.

 

Castellano

El pasado sábado 27 de agosto tuvo lugar, en la playa del Serradal de Castellón, una nueva jornada de la campaña Castelló+Sostenible, organizada por la Concejalía de Sostenibilidad del Ayuntamiento de Castellón.

En esta nueva jornada se presentaron una serie de actividades centradas en la temática de la protección del litoral mediterráneo y concretamente, de los ecosistemas litorales más significativos.

Pudimos reconocer algunas de las zonas húmedas más importantes de la provincia, pescar residuos en la piscina-océano e identificar elementos presentes en los ecosistemas de playas, fondo marino y humedales.

Por último, se realizó un concurso de dibujo a través del cual, los niños y niñas pudieron dibujar un cartel sensibilizador sobre la protección de los ecosistemas litorales. Los dibujos escogidos por el jurado pueden encontrarse en la página de Facebook de Castelló+Sostenible y el plazo máximo para votar será el próximo 1 de septiembre hasta las 10h. El dibujo ganador recibirá 4 entradas para visitar el Ocenogràfic de València, cortesía del Camping Torre la Sal 2.

El evento, patrocinado esta jornada por el Camping Torre la Sal 2, contó con numerosos asistentes, que pudieron jugar y aprender al mismo tiempo la importancia de proteger estos ecosistemas característicos del litoral mediterráneo. Por su parte, los participantes recibieron mochilas, tazas, cd’s de música infantil y gorras proporcionados por el Camping Torre la Sal 2.

La próxima jornada de Castelló+Sostenible tendrá lugar en la plaza mayor de Castellón el próximo 24 de septiembre en horario de 11h a 14h y estará centrada esta vez en la Movilidad Sostenible.

Imagen1 Imagen2 Imagen3 Imagen4 Imagen5 Imagen6 Imagen7 Imagen8 Imagen9 Imagen10 Imagen11 Imagen12 Imagen13 Imagen14 Imagen15 Imagen16 Imagen17 Imagen18 Imagen19 Imagen20 Imagen21 Imagen22 Imagen23