Taller de Mobilitat Sostenible

Valencià

Dissabte passat 24 de setembre va tenir lloc en la Plaça Major de Castelló la novena edició de Castelló+Sostenible, centrada aquesta vegada, i amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, en la Mobilitat Sostenible.

Orientada a públic familiar, vam poder gaudir de tallers sobre senyalització vial, sobre bones pràctiques en l’ús de la bici i un mural per a identificar els impactes ambientals derivats de l’ús del cotxe.

Per la seua banda, la Fundació F2e per a l’Eficiència Energètica va posar a la disposició de tots els participants un simulador de conducció eficient a través del com vam poder mesurar la nostra forma de conducció, les emissions de CO2 generades i els litres de combustible consumits.

Su Taxi Castellón ens va ensenyar les característiques d’un dels seus vehicles híbrids i tots els assistents van rebre una gorra i un jupetí reflector homologat cortesia de l’empresa Serigift.

Finalment, i per a fomentar la mobilitat sostenible, Maquiver S.L. va sortejar una bicicleta entre tots els assistents, enhorabona a la guanyadora!

Us deixem les fotos d’aquest esplèndid matí …

Castellano

El pasado sábado 24 de septiembre tuvo lugar en la Plaza Mayor de Castellón la novena edición de Castelló+Sostenible, centrada esta vez, y con motivo de la Semana Europea de la Movilidad, en la Movilidad Sostenible.

Orientada a público familiar, pudimos disfrutar de talleres sobre señalización vial, sobre buenas prácticas en el uso de la bici y un mural para identificar los impactos ambientales derivados del uso del coche.

Por su parte, la Fundación F2e para la Eficiencia Energética puso a disposición de todos los participantes un simulador de conducción eficiente a través del cual pudimos medir nuestra forma de conducción, las emisiones de CO2 generadas y los litros de combustible consumidos.

Su Taxi Castellón nos enseñó las características de uno de sus vehículos híbridos y todos los asistentes recibieron una gorra y un chaleco reflectante homologado cortesía de la empresa Serigift.

Por último, y para fomentar la movilidad sostenible, Maquiver S.L. sorteó una bicicleta entre todos los asistentes, ¡enhorabuena a la ganadora!

Os dejamos las fotos de esta espléndida mañana …

Imagen1 Imagen2 Imagen3 Imagen4 Imagen5 Imagen6 Imagen7 Imagen8 Imagen9 Imagen10 Imagen11 Imagen12 Imagen13 Imagen14 Imagen15 Imagen16 Imagen17 Imagen18 Imagen19 Imagen20