Diversió en el taller sobre Agricultura Ecològica

Valencià

Dissabte passat 29 d’octubre va tenir lloc en la plaça Major de Castelló la desena de les jornades de la campanya Castelló+Sostenible, promoguda per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Castelló.

Durant tota la jornada, el públic familiar, especialment els més joves van poder conèixer les característiques de l’agricultura ecològica, la importància de consumir aliments de temporada, les diferents estacions de sembra i recol·lecció per a cada cultiu i van elaborar el seu propi jardí vertical i tests a partir de materials reciclats.

De la mà de l’empresa Supernaranjas, la jornada es va estructurar en dos tallers per a la fabricació dels recipients de sembra i un taller més extens guiat per Supernaranjas en el qual els xiquets i xiquetes van aprendre a conrear les seues llavors, van conèixer els diferents tipus de substrats i les necessitats hídriques de cadascun d’ells.

Més d’un centenar de participants va acudir a l’esdeveniment.

La pròxima de les jornades tindrà lloc el dissabte 19 de novembre en la plaça Major de Castelló i tractarà aquesta vegada sobre l’Ecodisseny. Aprofitant les festivitats nadalenques i de la mà de l’artista castellonenca Tere Boix de Arttere, aprendrem a realitzar decoracions nadalenques amb motius naturals.

Us esperem de 11h a 14h en la plaça Major!

 

Castellano

El pasado sábado 29 de octubre tuvo lugar en la plaza Mayor de Castellón la décima de las jornadas de la campaña Castelló+Sostenible, promovida por la Concejalía de Sostenibilidad del Ayuntamiento de Castellón.

Durante toda la jornada, el público familiar, especialmente los más jóvenes pudieron conocer las características de la agricultura ecológica, la importancia de consumir alimentos de temporada, las diferentes estaciones de siembra y recolección para cada cultivo y elaboraron su propio jardín vertical y macetas a partir de materiales reciclados.

De la mano de la empresa Supernaranjas, la jornada se estructuró en dos talleres para la fabricación de los recipientes de siembra y un taller más extenso guiado por Supernaranjas en el que los niños y niñas aprendieron a cultivar sus semillas, conocieron los diferentes tipos de sustratos y las necesidades hídricas de cada uno de ellos.

Más de un centenar de participantes acudió al evento.

La próxima de las jornadas tendrá lugar el sábado 19 de noviembre en la plaza Mayor de Castellón y tratará esta vez sobre el “Ecodiseño”. Aprovechando las festividades navideñas y de la mano de la artista castellonense Tere Boix de Arttere, aprenderemos a realizar decoraciones navideñas con motivos naturales.

¡Os esperamos de 11h a 14h en la plaza Mayor!

Imagen18 Imagen17 Imagen16 Imagen15 Imagen14 Imagen9 Imagen10 Imagen11 Imagen12 Imagen13 Imagen8 Imagen7 Imagen6 Imagen5 Imagen4 Imagen1 Imagen2 Imagen3