Un mercat solidari clausura la campanya Castelló+Sostenible

Valencià

Un final de campanya Castelló+Sostenible esplèndid el del passat dijous 8 de desembre en la plaça Major de Castelló.
L’última de les jornades d’aquesta campanya es va centrar en la Sostenibilitat i la Solidaritat amb Entitats col·laboradores com Patim, Cruz Roja, Manos Unidas, AACC Associació Protectora d’Animals del carrer, Manada Feliz, Pankara Eco Global i Junior Castelló.

L’última sessió de l’any es va reservat per a difondre projectes d’entitats sense ànim de lucre i locals que actualment estan fomentant d’alguna forma els valors de sostenibilitat ambiental. A través d’un mercat solidari, es van conèixer els seus projectes, realitzar tallers i fer la nostra aportació en aquestes dates tan pròximes al Nadal per a recolzar aquest tipus de projectes i col·laborar amb aquestes entitats.

Ací teniu totes les fotos de la jornada!

Castellano

Un final de campaña Castelló+Sostenible espléndido el del pasado jueves 8 de diciembre en la plaza Mayor de Castellón.
La última de las jornadas de esta campaña se centró en la Sostenibilidad y la Solidaridad con Entidades colaboradoras como Patim, Cruz Roja, Manos Unidas, AACC Asociación Protectora de Animales Callejeros, Manada Feliz, Pankara Eco Global y Junior Castelló.

La última sesión del año se reservó para difundir proyectos de entidades sin ánimo de lucro y locales que actualmente están fomentando de alguna forma los valores de sostenibilidad ambiental. A través de un mercado solidario, se conocieron sus proyectos, realizamos talleres ambientales y pudimos hacer nuestra aportación en estas fechas tan próximas a la Navidad para apoyar este tipo de proyectos y colaborar con estas entidades.

Aquí tenéis todas las fotos de la jornada!