Primer taller de Moda Sostenible

Valencià

Dissabte passat dia 28 de gener va tenir lloc el primer dels tallers Castelló+Sostenible, aquesta vegada centrat en la Moda Sostenible.

De la mà de Tere Boix de Arttere el públic familiar va poder realitzar els seus propis complements de roba a partir de peces velles i materials reciclats.

Paral·lelament, vam aprendre el concepte de «consumisme» gràcies a dos personatges molt especials, Prevenira i Consumina i descobrim bones pràctiques a l’hora de realitzar les nostres compres.

D’una altra part, descobrim l’impacte ambiental produït per la fabricació d’una sola samarreta de cotó.

Un taller molt divertit al com van assistir nombroses famílies.

Recordeu que el pròxim dels tallers tindrà lloc dissabte que ve 25 de febrer en la plaça Major de Castelló i tractarà l’Eficiència Energètica i la Petjada de Carboni, de la mà de Bricomart, Cruz Roja i la Fundació f2E per a l’Eficiència Energètica.

Castellano

El pasado sábado día 28 de enero tuvo lugar el primero de los talleres Castelló+Sostenible, esta vez centrado en la Moda Sostenible.

De la mano de Tere Boix de Arttere el público familiar pudo realizar sus propios complementos de ropa a partir de prendas viejas y materiales reciclados.

Paralelamente, aprendimos el concepto de «consumismo» gracias a dos personajes muy especiales, Prevenira y Consumina y descubrimos buenas prácticas a la hora de realizar nuestras compras.

De otra parte, descubrimos el impacto ambiental producido por la fabricación de una sola camiseta de algodón.

Un taller muy divertido al cual asistieron numerosas familias.

Recordad que el próximo de los talleres tendrá lugar el próximo sábado 25 de febrero en la plaza Mayor de Castellón y tratará la Eficiencia Energética y la Huella de Carbono, de la mano de Bricomart, Cruz Roja y la Fundación f2E para la Eficiencia Energética.

Ayer disfrutamos de una jornada #educativa de ➡#CastellómésSostenible⬅ centrada en la importancia de reutilizar nuestra ropa ya usada en otras prendas como sombreros de lana, bufandas o guantes. Nuestra compañera Tere Boix de Arttere nos ayudó a elaborar las creaciones, después de pasar por las aulas didácticas.. ¿Queréis saber cómo fue? Pues aquí va el vídeo resumen

Publié par Castelló+Sostenible sur dimanche 29 janvier 2017