Un taller molt útil sobre eficiència energètica i petjada de carboni

Valencià

El passat dia 25 de febrer va tenir lloc el segon dels tallers de la campanya Castelló+Sostenible, organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castelló.

Un taller que la seua temàtica es va centrar en les bones pràctiques d’eficiència energètica a casa per a disminuir la nostra petjada de carboni i contribuir així, amb xicotets gestos, a combatre els efectes del Canvi Climàtic.

De la mà de Bricomart Castelló, la Fundació f2e per a l’eficiència energètica i Cruz Roja Castellón, el públic familiar que va assistir a la plaça major de Castelló va poder divertir-se al mateix temps que van aprendre els diferents tipus de bombetes d’eficiència energètica existents, les característiques de l’etiqueta energètica dels electrodomèstics i el funcionament de l’energia solar i eòlica.

 

Castellano

El pasado día 25 de febrero tuvo lugar el segundo de los talleres de la campaña Castelló+Sostenible, organizado por la Concejalía de Sostenibilidad Ambiental del Ayuntamiento de Castellón.

Un taller cuya temática se centró en las buenas prácticas de eficiencia energética en casa para disminuir nuestra huella de carbono y contribuir así, con pequeños gestos, a combatir los efectos del Cambio Climático.

De la mano de Bricomart Castellón, la Fundación f2e para la eficiencia energética y Cruz Roja Castellón, el público familiar que asistió a la plaza mayor de Castellón pudo divertirse al mismo tiempo que aprendieron los diferentes tipos de bombillas de eficiencia energética existentes, las características de la etiqueta energética de los electrodomésticos y el funcionamiento de la energía solar y eólica.