Sorteig d’una bicicleta en el taller de mobilitat sostenible

Valencià

El passat mes de setembre va tenir lloc en la plaça Major de Castelló el novè dels tallers Castelló+Sostenible 2017 sobre Mobilitat Sostenible.
El públic va poder gaudir de tallers relacionats amb la temàtica, per exemple, vam aprendre a conèixer la petjada de carboni derivada dels nostres desplaçaments en mitjans de transport, juguem al joc de la seguretat vial en el qual, els concursants van guanyar diversos premis cortesia de Su Taxi Castellón i el Càmping Torre la Sal 2.
Finalment, Maquiver S.L. va sortejar una bicicleta entre els concursants.

Enhorabona a la guanyadora!


Castellano

El pasado mes de septiembre tuvo lugar en la plaza Mayor de Castellón el noveno de los talleres Castelló+Sostenible 2017 sobre Movilidad Sostenible.
El público pudo disfrutar de talleres relacionados con la temática, por ejemplo, aprendimos a conocer la huella de carbono derivada de nuestros desplazamientos en medios de transporte, jugamos al juego de la seguridad vial en el cual, los concursantes ganaron diversos premios cortesía de Su Taxi Castellón y el Camping Torre la Sal 2.
Finalmente, Maquiver S.L. sorteó una bicicleta entre los concursantes.

¡Enhorabuena a la ganadora!