Aigua per a tots

Valencià

Dissabte passat va tenir lloc el setè dels tallers de la campanya Castelló+Sostenible organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de Castelló.

De la mà de Cruz Roja Castellón vam conèixer la importància del recurs AIGUA, necessària per a vida en el planeta. Juguem a divertits jocs en l’arena i vam aprendre la importància de no tirar residus en les nostres costes, la necessitat de protegir els fons marins i d’estalviar aigua en les nostres llars.


Castellano

El pasado sábado tuvo lugar el séptimo de los talleres de la campaña Castelló+Sostenible organizada por la Concejalía de Sostenibilidad Ambiental de Castellón.

De la mano de Cruz Roja Castellón conocimos la importancia del recurso AGUA, necesaria para vida en el planeta. Jugamos a divertidos juegos en la arena y aprendimos la importancia de no tirar residuos en nuestras costas, la necesidad de proteger los fondos marinos y de ahorrar agua en nuestros hogares.