Les dunes són importants

Valencià

Molt interessant el taller d’agost Castelló+Sostenible sobre protecció de les dunes. Un taller en el qual vam poder reconèixer la importància d’aquests ecosistemes costaners passejant per les dunes de la platja del Serradal de Castelló, vam conèixer els impactes negatius ambientals sobre les costes derivats de la generació de residus i vam poder fer els nostres propis cartells sensibilitzadors per a conscienciar sobre la importància d’aquests ecosistemes tan amenaçats per l’acció de l’home.


Castellano

Muy interesante el taller de agosto Castelló+Sostenible sobre protección de las dunas. Un taller en el cual pudimos reconocer la importancia de estos ecosistemas costeros paseando por las dunas de la playa del Serradal de Castellón, conocimos los impactos negativos ambientales sobre las costas derivados de la generación de residuos y pudimos hacer nuestros propios carteles sensibilizadores para concienciar sobre la importancia de estos ecosistemas tan amenazados por la acción del hombre.