Gran èxit en el taller d’ Ecodisseny de Nadal

Valencià

Més de dues-centes persones van acudir dissabte passat 19 de novembre al taller d’ Ecodisseny de Nadal de Castelló+Sostenible.

De la mà de l’artista Tere Boix, vam poder gaudir d’una esplèndida exposició de vestits fabricats amb materials de la naturalesa i aprendre com elaborar centres de taules i adorns nadalencs per a les nostres balconades.

Un taller molt divertit i creatiu en el qual van participar nombroses famílies.

Agraïm la participació de tots els assistents i recordem que el pròxim Castelló+Sostenible tindrà lloc el dia 8 de desembre en la plaça major de Castelló de 11h a 14h. Aquesta vegada el taller se centrarà en la Solidaritat i la Sostenibilitat, necessàries sobretot a les portes del Nadal. Participaran en aquest últim taller de l’any entitats com a Cruz Roja, Manos Unidas, Patim, AACC – Associació Cultural Protectora d’Animals del carrer, Manada Feliz, Pankara EcoGlobal i Juniors Castelló.

Castellano

Más de doscientas personas acudieron el pasado sábado 19 de noviembre al taller de Ecodiseño de Navidad de Castelló+Sostenible.

De la mano de la artista Tere Boix, pudimos disfrutar de una espléndida exposición de vestidos fabricados con materiales de la naturaleza y aprender cómo elaborar centros de mesas y adornos navideños para nuestros balcones.

Un taller muy divertido y creativo en el cual participaron numerosas familias.

Agradecemos la participación de todos los asistentes y recordamos que el próximo Castelló+Sostenible tendrá lugar el día 8 de diciembre en la plaza mayor de Castellón de 11h a 14h. Esta vez el taller se centrará en la Solidaridad y la Sostenibilidad, necesarias sobre todo a las puertas de la Navidad. Participarán en este último taller del año entidades como Cruz Roja, Manos Unidas, Patim, AACC – Asociación Cultural Protectora de Animales Callejeros, Manada Feliz, Pankara Eco Global y Juniors Castellón.

Imagen1

Imagen2

Imagen3

Imagen4

Imagen5

Imagen6

Imagen7

Imagen8

Imagen9

Imagen10

Imagen11

Imagen12

Imagen13

Imagen14

Imagen15

Imagen16

Imagen17

Imagen18

Imagen19

Imagen20

Imagen21

Imagen22

Imagen23

Imagen24